Skvelá novinka: Plisované siete proti hmyzu

Máte obyčajné samolepiace siete do okien a už vás nebaví ich neustále opravovať a robiť si snáď každú sezónu nové? Okrem klasických spoľahlivých sietí proti hmyzu vám ponúkame aj novinku, ktorá vám môže zjednodušiť bývanie - plisované siete proti hmyzu. Majú rad výhod, ktoré vám klasické siete neponúknu. Prečo by ste si ich mali zaobstarať?

plisovaná síť

Sieť do okna drží v polovici

Radi trávite teplé dni s otvoreným oknom, ale lietajúci hmyz vám vadí? Plisované siete vám umožnia mať komfortne otvorené okno, zalievať z neho kvety a pritom aj zamedziť otravným komárom a včelám vo vlietnutí. Siete totiž môžete nechať vytiahnuté do polovice a vôbec si tak nenarušovať ani výhľad.

Perfektné sú plisé siete do okien ale aj dverí

Vďaka možnosti jednoduchého zhrnutia alebo posunutia plisé sietí je ideálne umiestniť ich do frekventovaných miest. Oceníte ich pri dverách na terasu, balkónových dverách alebo aj kuchynskom okne. Sieť bude držať presne tam, kde ju posuniete. Bez nutnosti akýchkoľvek zarážok.

plisovaná síť

Ako plisované siete fungujú?

Sieť do okien sa skladá z vodiaceho rámu a posuvnej siete. Všetky profily sú vyrobené z kvalitného hliníka a samotná sieťovina zo 100% polyesteru bez skleného vlákna. Veľkosť skladu siete je 15 milimetrov a odolný materiál bez problémov zvládne aj UV žiarenie. Tieto siete máme dostupné iba v čiernej farbe.

Siete do dverí majú hliníkové horné a bočné profily so šírkou 40 milimetrov, spodný profil je vysoký len 4 milimetre. Sieť z PVC je vedená systémom pevne napnutým šnúrok. Samotné napínanie prebieha pomocou pružín zabudovaných vo vodiacich lištách. Pri dverových sieťach si môžete vybrať medzi čiernou a šedou farbou.

plisovaná síť

Kde možno plisované siete použiť?

Ako už sme spomínali plisované sú siete do okien - typ IPOS 22, ale aj do dverí - typ IPDS 22. Okenné siete sa montujú do ostenia alebo na rám okien. Dverové siete proti hmyzu môžete namontovať do ostenia výklenkov pred vchodovými aj terasovými dverami, rovnako tak i na rám dverí.

Siete proti hmyzu na dvere plisovaného typu oceníte najmä pri rodinných domoch, ktoré obývajú aj malé deti alebo seniori. Nízky spodný profil vám totiž zaistí takmer bezbariérový priechod a u detí zníži možnosť nešťastných úrazov zakopnutím.

 

Nahoru