Zákazník na prvom mieste

K-system je orientovaný na spokojnosť zákazníkov

Spokojný zákazník potrebuje operatívny záručný a pozáručný servis. Vďaka sieti našich predajní K-system v mestách:

  • Bratislava,
  • Banská Bystrica,
  • Nitra,
  • Trenčín,
  • Žiar nad Hronom,

a širokej sieti našich odberateľov sme zákazníkom vždy po ruke. Ak si vyberáte nové interiérové a vonkajšie žalúzie alebo siete proti hmyzu na okná a dvere, odborne preškolený personál je pripravený postarať sa o vašu spokojnosť.

Staviame na kvalite

Za kvalitou produktov značky K-system sa ukrývajú špičkové technológie a vysoko profesionálna organizácia výroby, vďaka ktorým sa môžeme pochváliť vysokou presnosťou a nízkym množstvom reklamácií. Do výrobného procesu vstupujú iba najkvalitnejšie materiály, ktoré zabezpečujú vysokú stálofarebnosť a pevnosť. Napríklad pri výrobe sietí proti hmyzu na okná sme zminimalizovali množstvo použitých PVC komponentov. Pri výrobe rámov používame výhradné vnútorné hliníkové rámy, ktoré sú zárukou ich doživotnej pevnosti.

Našu ponuku prispôsobujeme aktuálnym trendom

Od svojho vzniku v roku 1991 neustále pracujeme na inováciách a modernizácii výroby. Vyrobili sme státisíce a možno aj milióny kusov tieniacej techniky, ktoré spoľahlivo slúžia nielen zákazníkom zo Slovenska, ale aj Českej republiky, Rakúska, Talianska, Francúzska a Ukrajiny. Pravidelne sa zúčastňujeme výstav zameraných na tieniacu techniku, okenný a stavebný priemysel v rámci sveta. Preto náš sortiment rozširujeme o veľkoformátové vonkajšie tienenie, ktoré prináša úsporu nákladov na vykurovania a vytvára príjemnú klímu v interiéri. Široká ponuka sietí proti hmyzu na okná a dvere umožňuje vyriešiť až 99 % možných situácií na stavbe. Samozrejmosťou sú preto riešenia pre zdvižno-posuvné dvere a okenné siete pre moderné hliníkové okná. Tento typ ochrany proti nežiadúcemu hmyzu nie je toxický pre žiadny organizmus.

Staviame na odbornosti

Každý výrobok značky K-system je vyrobený na mieru z materiálov a komponentov renomovaných výrobcov. Ponuka je skutočne široká a vyžaduje odborné znalosti zo strany predajcov a montážnych pracovníkov. Z uvedeného dôvodu prevádzkujeme vlastné školiace stredisko, ktorým ročne prechádza množstvo pracovníkov spoločnosti K-system, ale aj zamestnancov našich obchodných partnerov. Uvedomujeme si, že nevhodne zvolený typ produktu, nesprávny technický návrh a neodborná montáž pokazia dojem aj tomu najkvalitnejšiemu produktu. Spokojný spotrebiteľ potrebuje: odborné poradenstvo pri výbere produktu

Správny technický návrh kotvenia

Kvalitnú montáž

Operatívny a cenovo dostupný záručný a pozáručný servis

Dostupné náhradné diely

Práve dostupnosť náhradných dielov má užívateľ značky K-system vyriešenú prostredníctvom online obchodu.

K-system sa správa ekologicky

Aj po 30 rokoch pôsobenia na trhu je u nás zákazník na prvom mieste

Od vzniku spoločnosti ubehlo veľa rokov, modernizovali sa technológie, rozširovala sa ponuka produktov, ale v jednej veci sa nezmenilo nič - férový prístup k zákazníkom. V prípade záujmu o spoluprácu nás neváhajte kontaktovať.

Nahoru