Látkové rolety ako módny trend. Podľahnite ich kúzlu aj vy!

Zariaďujete svoj nový byt alebo dom? Alebo jednoducho chcete do svojho domova vniesť zmenu? Nechcete mať doma žalúzie, ale závesy sa vám nepáčia? Potom skúste staviť na osvedčenú klasiku - látkové rolety. Možno sa vám môže zdať, že tento spôsob tienenia už má svoje najlepšie časy za sebou, pravda je ale niekde úplne inde. Látkové okenné rolety s moderným dizajnom sú opäť v kurze. A prečo by ste si ich mali zaobstarať práve vy?

latkové rolety

Rolety pre všetky typy okien

Či už máte okná klasické obdĺžnikové, štvorcové, oblúkové alebo napríklad kruhové, látkové rolety si môžete zaobstarať takči tak. Látkové rolety si totiž môžete kúpiť v rôznych rozmeroch a namontovať ich presne tak, ako to vyhovuje vášmu bývaniu. Nemusíte sa preto obmedzovať vo výbere alebo hľadať drahé alternatívy. Látkové rolety na mieru si môžete sami zostaviť jednoducho aj online, stačí zmerať svoje okno, zadať údaje a máte hotovo.

látkové rolety

Jedna roleta, niekoľko funkcií

Že slúži roleta len na tienenie? Patrí síce medzi klasické typy tieniacej techniky, spoľahnúť sa na ňu ale môžete vo viacerých ohľadoch. Záleží na konkrétnom type rolety, vyberať môžete z úplne zatemňovacích roliet s poplastovanou látkou ale aj z roliet, ktoré vám v byte príjemne zmäkčia svetlo.

Okenné tienenie roletami oceníte, ak sa chcete na chvíľu schovať pred zvedavými zrakmi susedov, potrebujete zatemniť izbu a urobiť si príjemné domáce kino, ale aj keď si chcete ráno trochu pospať a ostré slnko by vás mohlo rušiť.

Látkové rolety Rollo tiež skvele udržujú v miestnosti teplo (alebo naopak v lete podporí tienením príjemný chládok) a tvorí protihlukovú izoláciu.

látkové rolety

Desiatky dizajnových roliet pre každú domácnosť

Každý chce mať svoje bývanie doladené aj do tých najmenších detailov. Inak zariaďujete obývaciu izbu, inak pracovňu a detskú izbičku. Aby ste vždy našli presne to pravé pre váš vkus, existuje široká ponuka rôznych látok aj designov látkových roliet. Vyberať tak môžete z klasickej bielej, rôznych odtieňov krémovej a béžovej, ale aj tých najelegantnejších kvetinových vzorov.

látkové rolety

Jednoduchá montáž aj ovládanie

Bojíte sa, že je montáž roliet príliš zložitá? Naozaj ju zvládnete doma sami! Vyberať u nás môžete z dvoch variánt - roliet s pomocným montážnym profilom alebo bez profilu. Investícia do montážneho profilu sa vám oplatí, ak hľadáte naozaj jednoduché, rýchle a presné riešenie. Pokiaľ si naopak radi robíte veci po svojom a nebojíte sa o trošku zložitejšieho montovania, profil nepotrebujete. Potom už stačí len postupovať podľa nášho jednoduchého návodu dostupného na e-shope. Výhodou je tiež to, že textilné rolety môžete namontovať na okno, nad okno, na stenu, na strop alebo pokojne aj do ostenia. A rolety môžete mať doma plne funkčné už za pár minút.

Ovládanie pritom môžete zvoliť klasické retiazkové, dostupné je ale aj moderné a pohodlné ovládanie motorčekom.

Nahoru