Bioklimatické pergoly: Revolúcia v tienení. Prečo si jednu zaobstarať?

Zatiaľ čo sa ľudia na zimu sťahujú do svojich domov, v zahraničí si veselo užívajú na terase výhľad na zasneženú krajinu. Bioklimatická pergola pri dome prináša revolúciu v tienení. Aj v tej najväčšej zime poskytujú úplný komfort - ničím nerušený výhľad a ochranu. Aké sú všetky ich výhody?

Bioklimatická pergola Ksystem

1. Ochrana pred slnkom, vetrom, dažďom aj snehom

Bioklimatická hliníková pergola sa skladá zo stien a naklápacích lamiel poskytujúcich ochranu pred väčšinou prírodných vplyvov. Dážď býva odvádzaný cez nohu pergoly, ktorá je opatrená nerezovým sitom proti upchatiu. Slnečné lúče a sneh odrazia naklápacie lamely, o vietor sa zase postarajú bočné steny.

2. Teplo aj v tých najväčších mrazoch

Aby ste mohli relaxovať a posedieť s priateľmi na terase aj uprostred zimy, dajú sa hliníkové bioklimatické pergoly doplniť vykurovacím telesom. To vytvorí pohodlnú atmosféru s komfortnou teplotou, ktorá vám umožní si užiť príjemné chvíle počas každého počasia. Teplotu si môžete prispôsobiť vlastným potrebám a regulovať kedykoľvek bude potrebné.

Bioklimatická pergola Ksystem

3. Čerstvý prísun vzduchu

Bioklimatické hliníkové pergoly k domu disponujú tiež praktickým vetracím systémom. Nemusíte sa tak báť skleníkového efektu. Dusno ani vydýchaný vzduch nemajú šancu. Či už teda strávite v pergole hodinu, či celé popoludnie, vždy bude vo vnútri svieži a čerstvý vzduch.

4. Moderné LED osvetlenie pre príjemné večery

Hliníkové pergoly na mieru možno vybaviť moderným LED osvetlením lamiel. Behom chvíle tak vyčarujete jedinečnú atmosféru, ideálnu na romantické večere pre dvoch alebo pohodovú piatkovú relaxáciu s priateľmi. Pre úplný komfort je do konštrukcie kovových pergol nainštalovaná praktická riadiaca jednotka, s ktorou je ovládanie jednoduché a rýchle.

Záverom

Za celým tým zástupom hliníkových pergol s posuvnou strechou vynikajú moderné bioklimatické modely elegantným a moderným dizajnom a veľkou škálou prídavných doplnkov. Vďaka svojej variabilite sú vhodné pre všetkých, ktorí hľadajú nadčasové riešenie pre svoju záhradu, terasu či balkón.

Nahoru