Ako vybrať tú pravú sieť proti hmyzu do dverí?

Stačí chvíľa nepozornosti, otvorené dvere do záhrady a nepozvaný hmyzí návštevník je tu. Potom už len v noci beháte s novinami sem a tam a hľadáte toho zabehnutého pavúka či otravného komára. Pritom stačí zvoliť správny typ sietí proti hmyzu do dverí a máte postarané.

Aby sme vám výber uľahčili, pripravili sme pre vás prehľadný článok s rozdelením sietí podľa použitia.

Rolovací sítě proti hmyzu do dveří Ksystem

Siete do dverí na frekventované miesta

Tam, kde sa dvere pomaly netrhnú, sa skvele hodia siete proti hmyzu s pántmi. Fungujú rovnako ako dvere - môžete ich rýchlo zatvárať a otvárať. Táto varianta je vhodná do reštaurácií i domov a bytov s viacerými členmi. Patrí k najpredávanejším druhom, a to najmä pre svoju jednoduchú obsluhu, prijateľnú cenu a možnosť voľby atypických tvarov dverí. Svoje využitie nájde pri vchodových dverách, dverách do záhrad, na terasy aj balkóny.

Bezbariérové ​​siete proti hmyzu

Varianta pre starších ľudí, deti alebo osoby s obmedzenou pohyblivosťou. Spája v sebe praktickosť a jednoduchosť. Bezbariérové ​​siete proti hmyzu do dverí sa ľahko montujú a rovnako jednoducho demontujú. Nie je teda problém ich kedykoľvek zložiť. Fungujú na princípe rolovania a navíjania. Sieťovina je tak vždy napnutá a dokonale slúži svojmu účelu. Vďaka bezbariérovému prevedeniu navyše o rolovacie siete proti hmyzu nezakopnete a bez problémov prejdete vozíčkom. Hodia sa na terasy, balkóny a ako praktický doplnok dverí do záhrad.

Plisované sítě proti hmyzu do dveří Ksystem

Siete do oblúkových a šikmých dverí

Ak si myslíte, že do vašich atypických dverí neexistuje žiadny model, vyvedieme vás z omylu - existuje! Presnejšie povedané, zatiaľ neexistuje, ale radi vám ho pripravíme na mieru. Týmto atypom hovoríme všeobecne siete do dverí s rámom. Siete možno vyrobiť bezprahové (bezbariérové) či dvojkrídlové a vďaka svojej malej hrúbke sa môžu nainštalovať aj medzi rám okna a externé žalúzie / rolety.

Plisované posuvné siete na terasy

Pamätáte si staré navíjací siete? Neustále s nimi boli nejaké problémy a často sa rozbíjali. Práve z týchto dôvodov vznikli plisové posuvné siete do dverí, ktoré strčia hravo svojho predchodcu do vrecka. Manipulácia s nimi je oveľa jednoduchšia a bez väčších problémov (a bez náradia!) ich zložíte a zase nasadíte. Navyše vynikajú pevnosťou a odolnosťou proti slnečnému žiareniu. Ideálne sú na terasy k rodinným domom a chatám. Skvele však poslúžia aj ako siete proti hmyzu do balkónových dverí.

 

Neviete si rady s výberom? Nevadí. Nikto učený z neba nespadol. Obráťte sa na našich odborníkov, radi vám poradia. Majú mnoho rokov skúseností a siete do dverí už majú v oku.

-------------

 

Videonávody na zameranie a montáž žalúzií do okien

 

 

 

Obrázkový návod na zameranie a montáž žalúzií do okien krok za krokom

 

Nahoru