Jednoduché ovládanie s automatizáciou Somfy

Vedeli ste, že okrem ovládania tieniacej techniky pomocou Somfy ovládačov môžete svoj dom vybaviť množstvom prvkov značky Somfy s jednotným systémom ovládania? Výhodou automatizácie vášho domu pomocou Somfy riešenia je uľahčenie života a úspora vášho času. Všetko, čo bolo potrebné kedysi vykonať manuálne, teraz vybavíte stlačením tlačidla, zadaním požadovaných nastavení v aplikácii alebo pomocou hlasových príkazov. Aké sú teda možnosti?

Nástenné ovládače pre ovládanie tieniacej techniky

Aj vy patríte k tým, čo neustále hľadajú kľúče, mobil alebo diaľkové ovládače? Potom môžete tieniacu techniku ovládať napríklad pomocou Smoove ovládačov. Snáď každého poteší nielen moderný dizajn ovládača ale aj fakt, že majú integrovaný prijímač diaľkového ovládania, čo znamená, že si ho môžete umiestniť v rámci izby namiesto, ktoré si sami určíte. Tento typ ovládača má v ponuke 3 farebné tóny tela ovládača, ktoré je možné kombinovať s pestrou paletou rámčekov v moderných farbách vrátane drevodekóru.

 

  

Diaľkové ovládače

Vďaka diaľkovým ovládačom s možnosťou viackanálového ovládania môžete svoje exteriérové rolety, exteriérové žalúzie, screenové roletybioklimatické pergoly alebo markízy ovládať z ľubovoľného miesta a to nielen jednotlivo, ale aj po skupinách. Viackanálové ovládače umožňujú okrem ovládania tieniacej techniky aj prácu s funkciou časovača, tvorbu scenárov, komunikáciu s pripojenými senzormi. Diaľkové ovládače Somfy nestratíte, pretože všetky sú vybavené nástenným držiakom. Ak svojmu ovládaču pridelíte miesto a budete ho odkladať na držiak, vždy ho ľahko nájdete, keď ho budete potrebovať.

Ovládanie pomocou Smartphonu

Chytré zariadenia, ktoré sa stali súčasťou každej domácnosti, umožňujú ovládať aj napríklad vonkajšie žalúzie z akéhokoľvek miesta na zemeguli. So zariadením Tahoma a rovnomennou aplikáciou môžete ovládať rôzne zariadenia nielen jedným dotykom, ale môžete si naprogramovať rôzne scenáre v závislosti od toho, či je deň pracovný alebo víkend, či je leto alebo zima. Domáca automatizácia je dokonalý spôsob, ako simulovať vašu prítomnosť a chrániť svoj domov počas vašej neprítomnosti!

Ovládanie hlasom

Už ste niekedy prišli domov po dlhom dni, v rukách tašky s nákupom, okolo vás behajú deti, rolety a závesy otvorené a máte pocit, že práve teraz nestojíte o to, aby vám niekto pozeral dovnútra? Čo s tým, keď konečne zaľahnete do postele a spomeniete si, že ste zabudli vypnúť svetlo v kúpeľni? Vďaka integrácii hlasového ovládania nemusíte pohnúť ani prstom. Jednoducho požiadajte Google alebo Alexu, aby vykonali prácu za vás. Uvoľnite sa a užívajte si výhody ovládania handsfree.

Možnosti automatizácie

Spoločnosť K-system - slovenský výrobca tieniacej techniky pri výrobe používa motory a ovládače Somfy. V prípade, že máte záujem dokúpiť si ovládače alebo doplniť automatizáciu vášho domu o ďalšie prvky automatizácie Somfy ako sú dvere, osvetlenie, kúrenie, kamery, alarm, zásuvky a množstvo ďalšieho príslušenstva, ktoré je možné prepojiť prostredníctvom automatizácie Somfy, ponúkame vám jednoduchý a pohodlný nákup prostredníctvom nášho internetového obchodu www.kzaluzie.sk. Zákazníci, ktorí sa pri nákupe preukážu dokladom o kúpe tieniacej techniky K-system s motorom a ovládaním Somfy získajú zľavový kupón, ktorý ich oprávňuje k zvýhodnenému nákupu ďalších prvkov automatizácie Somfy. Nenašlie ste u nás zariadenie, ktoré ste hľadali? Kontaktujte nás e-mailom na eshop@ksystem.eu a my ho do nášho internetového obchodu doplníme. Užite si všetok svoj voľný čas a nechajte automatizáciu pracovať za vás!

Poradíme vám

Ak vás zaujíma pohodlie jednoduchého ovládania Somfy alebo chcete rozšíriť vaše súčasné riešenie o automatizáciu, kontaktujte nás na poradimevam@ksystem.eu.

 

 

 

 

Fotogaléria

Jednoduché ovládanie s automatizáciou Somfy
Jednoduché ovládanie s automatizáciou Somfy
Jednoduché ovládanie s automatizáciou Somfy
Nahoru