Vertikálne žalúzie nepatria len do kancelárií

Máte pocit, že vertikálne žalúzie sú záležitosť skôr do kancelárií, lekárskych ordinácií alebo neosobných čakární? Tieto žalúzie pritom dokážu elegantne doplniť vašu domácnosť, ako náhrada klasických žalúzií, záclon alebo závesov poslúžia skvele. Aké sú teda možnosti využitia vertikálnych žalúzií v rodinnom interiéri?

vertikální žaluzie s potiskem

Zabudnite na nudnú bielu. Vyberajte z rôznych farieb a vzorov vertikálnych žalúzií

Všetci veľmi dobre poznáme obyčajné biele vertikálne žalúzie. Samozrejme v niektorých interiéroch vyzerajú minimalisticky, moderne a čisto, inde je ale dôležitá útulnosť. V obývacích izbách alebo halách je preto vhodné používať elegantné látky v krémovej farbe alebo napríklad v prírodných odtieňoch hnedej. Do detských izbičiek voľte farby veselšie - k dispozícii je oranžová, zelená aj modrá.

Ak hľadáte niečo naozaj špeciálne, skúste vertikálne žalúzie so vzormi, máme pre vás riešenie - vertikálne žalúzie priamo na mieru s potlačou podľa vlastných predstáv. Na žalúziách tak budete môcť mať všetko od fotografie domáceho maznáčika, cez spomienku z výletu až po logo firmy. Podmienkou je len dodať fotografiu vo veľkom rozlíšení.

vertikální žaluzie

Vertikálne žalúzie ako tienenie aj oddelenie priestoru

Ako už názov "vertikálne žalúzie" napovedá, ide primárne o účinnú formu tienenia. Podlhovasté žalúzie sa hodia najmä pre vysoké a francúzske okná, ale tie s kratšou dĺžkou určite skvele použijete aj v klasických oknách.

Ďalšia oblasť, kde môžete vertikálne žalúzie využiť, je predelenie miestnosti. Ak pracujete v open office, môžete si práve pomocou vertikálnych žalúzií zabezpečiť trochu súkromia. Ak bývate v menšom byte, môžete tak dočasne oddeliť spací priestor od toho obývacieho.

vertikální žaluzie atypická okna

Vertikálne žalúzie môžete mať aj v atypických oknách

Máte atypické okná a báli ste sa, že do nich bude ťažké zohnať kvalitné tienenie? U nás zoženiete nielen atypické horizontálne, ale aj atypické vertikálne žalúzie. Kruhové, polkruhové ani oblúkové alebo trojuholníkové okná nie sú problém. Žalúzie vám vyrobíme priamo na mieru, takže sa nemusíte báť, že by vašim oknám nesedeli.

Páčia sa vám vertikálne žalúzie? Skúste aj strapcové závesy

Pre tých, ktorí už čaru vertikálnych žalúzií podľahli, ale chcú vyskúšať aj niečo nové a netradičné, sú tu strapcové závesy. Aj tu môžete vyberať z rôznych farieb, dĺžku si môžete upraviť a hustotu závesov jednoducho ovplyvníte použitím viacerých kusov.

Nahoru