Žalúzie a rolety s potlačou

Hľadáte do svojho domova niečo originálne, niečo, čo nemá každý druhý? Unikátnym riešením môžu byť žalúzie a rolety s potlačou. Klasické žalúzie má v dnešnej dobe doma skoro každý, tak prečo nenechať svoju fantáziu a kreativitu, aby z vášho domova urobila ešte jedinečnějšie miesto? Poďme si o týchto žalúziách povedať trochu viac.

látkové rolety s potiskem

Kde všade môžu nájsť uplatnenie?

Chcete sa prebudiť a mať výhľad na more s plážou a vychádzajúcim slnkom, fotografiu vášho auta, zvieraťa, dieťaťa či vašej rodiny, kreslené vzory alebo jednoducho chcete zladiť farbu aj vzor s vašou sedacou súpravou? Dnes už nič z toho nie je nemožné. Stačí priniesť fotografiu alebo obrázok, ktorý chcete mať na roletách či žalúziách vytlačený, ideálne v čo najvyššej kvalite a potom sa budete na každé ranné prebudenie tešiť.

Rozlíšenie obrázku či fotografie by malo byť minimálne 5 MPx, aby bol zaručený naozaj pekný vzhľad žalúzií či roliet. To, či si prinesiete vlastnú fotografiu alebo obrázok z fotobanky, kde nájdete tisíce obrázkov v špičkovej kvalite za priaznivé ceny, je úplne na vás. Ak si chcete vybrať zo širokej ponuky fotografií a obrázkov, môžete tu www.imagio.cz.

Tieto žalúzie a rolety sú vhodné nielen pre zútulnenie domácnosti, ale hodia sa aj do business či wellness priestorov, stačí na ne natlačiť logo spoločnosti a reklamná plocha je razom na svete. Tieto produkty s potlačou nemusia byť využité len ako tieniaca technika, ale dajú sa tiež použiť napríklad na predelenie miestnosti.

 

rolety s potiskem

Technické údaje

Čo sa týka vertikálnych žalúzií s potlačou, tak tie sú vyrobené z pogumovanej textílie, sú odolné voči vode i UV žiareniu a ich farebná stálosť je minimálne 2 roky bez akejkoľvek viditeľnej zmeny. Možnosť naklápania lamiel žalúzie o 180 ° vás spoľahlivo ochráni pred nežiaducimi pohľadmi zvedavcov do vášho súkromia. Výhodou je najmä dlhá životnosť a inovatívny systém, ktorý umožňuje jednoduchú výmenu vešiakov lamiel v prípade násilného zlomenia. V súčasnej dobe môžete napríklad v našej ponuke nájsť okrem vertikálnych žalúzií s potlačou i vertikálne žalúzie Novum a Decomatic. Pri čistení sa nesmie používať hubka s abrazívnou plochou, pretože by mohlo dôjsť k poškodeniu potlače.

Rolety s potlačou sa líšia v závislosti od štruktúry látky a priepustnosti svetla, dizajnom a možnosťou ovládania. Maximálna šírka rolety s potlačou je 3 200 mm. Na rozdiel od bežných látok majú látky pre tieto rolety špeciálnu povrchovú úpravu, a preto sú oveľa menej náchylné k znečisteniu.

 

Nahoru