3 výhody rolovacích sietí proti hmyzu

S komármi, morami či muchami bojuje každá druhá domácnosť. Obzvlášť vtieravé osy či zatúlané mravce môžu byť dosť nepríjemnou návštevou. Ako sa proti nim brániť? Sieťami, postrekami či odpudzujúcimi vôňami. Lenže nie je sieť ako sieť. Zistili sme, že naši zákazníci nemohli na trhu nájsť kvalitné otváracie siete proti hmyzu do balkónových dverí. A tak sme do ponuky zaradili špeciálnej siete NobaRoll. V čom sú oproti ostatným iné?

BEZBARIÉROVÉ ROLOVACÍ SÍTĚ DO DVEŘÍ NOBAROLL

Jednoduchá montáž aj demontáž

 

Rolovacie siete proti hmyzu do dverí NobaRoll fungujú na princípe navíjania. Obsahujú dômyselný mechanizmus, ktorý napína sieťovinu medzi navíjač a ovládací profil. Na ovládanie tak nie sú potrebné žiadne šnúry ani dodatočné madlá, ktoré by mohli brániť chodu vonkajších žalúzií alebo roliet. Siete navyše zložíte kedykoľvek je potreba. Ich montáž aj následná demontáž je vďaka praktickým klipom totiž veľmi jednoduchá a rýchla. To príde vhod najmä počas zimného obdobia alebo napríklad na chate, kde používate sieť len niektoré dni v roku.

BEZBARIÉROVÉ ROLOVACÍ SÍTĚ DO DVEŘÍ NOBAROLL

Tichý a spoľahlivý chod

Pri inštalácii tiež oceníte, že sa siete skladajú z pomerne malého počtu mechanických dielov. Vďaka tomu sa rýchlo neopotrebujú a vydržia dlho a spoľahlivo slúžiť. Manipulácia je tiež veľmi jednoduchá, tichá a bezpečná. Zvládnu ju tak bez problémov aj deti.

BEZBARIÉROVÉ ROLOVACÍ SÍTĚ DO DVEŘÍ NOBAROLL

Bezbariérový prístup

Rolovacie siete proti hmyzu NobaRoll sa pýšia bezbariérovým prevedením, čo z nej robí ešte lepšieho parťáka k balkónovým a terasovým dverám. Bezbariérový prístup ocenia najmä rodiny s malými deťmi, domácnosti s osobami na invalidnom vozíku alebo starší ľudia s obmedzenou pohyblivosťou. Tieto "otváracie siete proti hmyzu" nájdu svoje miesto aj vo firemných budovách. Prevádzkovateľ či majiteľ sa tak nemusí báť, že by aj pri vyššej frekvencii používania niektorý zo zamestnancov mohol zakopnúť a zraniť sa.

BEZBARIÉROVÉ ROLOVACÍ SÍTĚ DO DVEŘÍ NOBAROLL spodní lišta

Kde siete využijete?

Kam všade sú teda rolovacie siete proti hmyzu NobaRoll vhodné? Do balkónových dverí, na terasy aj do vchodových dverí. Jednoducho všade, kde je potrebné praktické riešenie a hmyzím návštevám je vstup zakázaný.

 

Nahoru